Lär dig mer

OM PEOPLE SWEDEN .

nätverksorganisationen som skapar möjligheten för YH-studenter att nå sina drömmar

OM PEOPLE SWEDEN

Vi är Sveriges enda nätverk för YH-studenter och vill förena nyfikna individer med storslagna drömmar för att utvecklas och komma framåt i sin karriär. Vår ambition är att skapa ett enkelt och roligt sätt att nätverka och utvecklas inom just din bransch samtidigt som du studerar. Det gör vi genom att arrangera ca 4st event årligen med allt från vassa föreläsningar & kreativa workshops till festliga sammankomster där YH-studenter är i fokus. 

Genom att vara en del av People Sweden får du möjligheten att träffa andra likasinnade människor, utbyta kunskap och erfarenheter samt utvecklas som individ. Hos People Sweden skapar du kontakter som är ovärderliga i ditt framtida arbetsliv.

Idag är vi 15 ideellt engagerade studenter som driver People Sweden framåt utifrån Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vill du också vara med och driva People Sweden framåt? Vi välkomnar alltid nyfikna och taggade personer.

VÅR HISTORIA

År 2017 såddes det första fröet till People Sweden. YH-studenten Olivia Simonsson tillsammans med några andra studenter på IHM Business School i Göteborg börjar att skapa After Works på eget initiativ för att nätverka med andra studenter på skolan. Hösten 2018 introducerades IHM People till nya elever och de första evenemangen lanserades i Göteborg. Behovet av att träffas utanför skolan och att knyta nya kontakter fanns alltid där, men plattformen att göra det på hade tidigare inte existerat.

År 2019 bildades föreningen och blev verksamma i Stockholm och Malmö och de första medlemskapen introducerades för YH-studenter på IHM Business School. Sommaren 2020 byter föreningen namn till People Sweden med målet att nå ut till fler YH-studenter även på andra skolor runt om i Sverige.

FAQ

Vanliga frågor och svar

People Sweden är Sveriges enda nätverksorganisation för YH-studenter och vi skapar evenemang för att inspirera & motivera men framförallt skapa nätverk och relationer mellan nyfikna individer. Detta gör vi genom att planera och utföra events, seminarium, webbinarium, AW’s, föreläsningar, sammankomster, studiebesök för YH-studenter. Detta ger möjligheten för YH-studenter att mötas.

Som medlem får du möjlighet att utöka ditt nätverk för framtiden samt utbyta erfarenheter med andra studenter och aktörer från näringslivet. I ditt medlemskap får du ta del av våra exklusiva erbjudanden och rabatterade priser på allt vi arrangerar. Se mer vad som ingår i medlemskapet här.

För tillfället är medlemskapet kostnadsfritt. (ord. pris  för standard-medlemskap 279 kr/år). Läs mer om vårt medlemskap här.

Medlemskapet är för tillfället kostnadsfritt. Du tecknar enkelt ditt medlemskap här. Efter detta följer ett välkomstmail som bekräftar ditt medlemsskap.

Medlemskapet gäller i ett år och du väljer själv om du vill förlänga det efter ditt medlemskap löpt ut.

Det första mailet du får skickat till dig direkt vid registrering innehåller instruktioner för betalning, håll utkik och dubbelkolla att det inte hamnat i skräpkorgen.

Kontakta oss på hello@peoplesweden.se om du inte fått bekräftelsemailet.

Du får som medlem med jämna mellanrum förslag på aktiviteter och evenemang till den mail du angett i ditt medlemskap. I övrigt rekommenderar vi dig att följa oss på Instagram, Facebook, Linkedin och – som medlem – hänga med i vårt community i Slack för att få alla de senaste uppdateringarna!

Ja! Föreningen hette tidigare IHM People och startades av studenter på IHM Business School. Sommaren 2020 bytte föreningen namn till People Sweden och finns idag tillgänglig för hela Sveriges YH-studenter.

Har du några andra frågor?