Lär dig mer

PEOPLE SWEDEN .

nätverksorganisationen som skapar möjligheten för YH-studenter att nå sina drömmar

OM PEOPLE SWEDEN

Vi är idag Sveriges enda nätverk för YH-studenter vilket ger oss möjlighet att tillsammans med er skapa ett unikt nätverk med nyfikna och drivna individer. Vår ambition är att skapa ett enkelt och roligt sammanhang att nätverka i och utvecklas inom din bransch, samtidigt som du studerar. Vi skapar allt från föreläsningar och kreativa workshops till festliga sammankomster där YH-studenter är i fokus och kan ta del av kunskap men också dela med dig av sin egen.

Genom att vara en del av People Sweden får du möjligheten att träffa andra likasinnade människor, utbyta kunskap och erfarenheter samt utvecklas som individ. Hos People Sweden skapar du kontakter som är ovärderliga i ditt framtida arbetsliv.

People Sweden drivs av ideellt engagerade studenter och finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vill du också vara med och driva People Sweden framåt? Vi välkomnar alltid nyfikna och taggade personer.

VÅR HISTORIA

År 2017 såg en av IHMs studenter ett behov. Olivia Simonsson, som då studerade på IHM i Göteborg, kände att hon hade svårt att nätverka med studenter utanför sin klass och drog därför ihop en AW. Det visade sig då att detta var ett initiativ som många uppskattade och eventet blev en succé. Därefter blev fler engagerade och det första eventet med IHM People som arrangör lanserades.

År 2019 var konceptet väl beprövat och IHM People blev en ideell förening öppen för alla IHMs studenter att bli medlemmar. Sommaren 2020 bytte föreningen namn till People Sweden med mål att etableras på fler YH-skolor i Sverige.

FAQ

Vanliga frågor och svar

People Sweden är Sveriges enda nätverksorganisation för YH-studenter och vi skapar evenemang för att inspirera & motivera men framförallt skapa nätverk och relationer mellan nyfikna individer. Detta gör vi genom att planera och utföra events, seminarium, webbinarium, AW’s, föreläsningar, sammankomster, studiebesök för YH-studenter. Detta ger möjligheten för YH-studenter att mötas.

Som medlem får du möjlighet att utöka ditt nätverk för framtiden samt utbyta erfarenheter med andra studenter och aktörer från näringslivet. I ditt medlemskap får du ta del av våra exklusiva erbjudanden och rabatterade priser på allt vi arrangerar. Se mer vad som ingår i medlemskapet här.

För tillfället är medlemskapet kostnadsfritt. (ord. pris  för standard-medlemskap 279 kr/år). Läs mer om vårt medlemskap här.

Medlemskapet är för tillfället kostnadsfritt. Du tecknar enkelt ditt medlemskap här. Efter detta följer ett välkomstmail som bekräftar ditt medlemsskap.

Medlemskapet gäller i ett år och du väljer själv om du vill förlänga det efter ditt medlemskap löpt ut.

Det första mailet du får skickat till dig direkt vid registrering innehåller instruktioner för betalning, håll utkik och dubbelkolla att det inte hamnat i skräpkorgen.

Kontakta oss på hello@peoplesweden.se om du inte fått bekräftelsemailet.

Du får som medlem med jämna mellanrum förslag på aktiviteter och evenemang till den mail du angett i ditt medlemskap. I övrigt rekommenderar vi dig att följa oss på Instagram, Facebook, Linkedin och – som medlem – hänga med i vårt community i Slack för att få alla de senaste uppdateringarna!

Ja! Föreningen hette tidigare IHM People och startades av studenter på IHM Business School. Sommaren 2020 bytte föreningen namn till People Sweden och finns idag tillgänglig för hela Sveriges YH-studenter.

Har du några andra frågor?